top of page

Menu

Menu


Uzkodas



Jūras velšu bisks
ar garneļu confit, sarkano vermutu un garneļu - krabja kroketi
€14


Latvijas Burrata
ar krāsnī ceptiem pipariem, dūmotām olīvām un citrona – raudenes vinegretu
€14


Pašu kūpināts lasis ar tzatziki
un garšaugu gurķi, marinētiem sīpoliem un ciedru riekstiem
€12
Pašu kūpināts lasis ar tzatziki


Tunča tartars
ar sarkanā karija mērci, svaigiem un fritētiem sīpoliem, garšaugiem un papadam maizi
€13
Tunča tartars


Svilinātas jūras ķemmītes
ar dedzinātas kukurūzas krēmu, popkornu un lēni gatavotu ķirbi
€16


Liellopa tartars
ar dūmotu olīveļļu, kaulu smadzenēm, lēni gatavotu olas dzeltenumu un svaigām atmatenēm
€14
Liellopa tartars


Fritētas reņģes
ar olu–mārrutku krēmu, marinētām bietēm, viegli iesālītu gurķi un dūmotu reņģu rileti
€10


Salāti ar briedinātām grūbām
un grilētām austersēnēm, plaucētu olu un sinepju mērci
€11


Ostas Cēzara salāti
ar vistas kroketēm, parmegiano regiano sieru un grauzdētu pančetu
€15



Zivs pamatēdieni



Zandarta fileja
ar kartupeļu un karamelizētu sīpolu krēmu, briseles kāpostiem, un dūmotu zivju veloute mērci
€22
Zandarta fileja


Forele
ar fenheļa krēmu, brokoļiem, melnsakni, estragona eļļu un veloute mērci
€23


Stores fileja
ar topinambūru harisu, lēni gatavotiem burkāniem un šerija mērci
€27


Grilēts astoņķājis
ar rīsu kroketi, yuzu–ingvera emulsiju un ķirbju krēmu
€26



Gaļas pamatēdieni



Grilēta kukurūzas vista
ar karamelizētu pastinaku biezeni, lēni gatavotām bietēm un karamelizētu vīnogu- konjaka mērci
€21


Vīnā gatavoti Hereford liellopa vaigi
ar meža sēņu risotto, skābmaizes grauzdiņiem, estragona eļļu, trifeļu-buljona mērci un pecorino sieru
€23
Vīnā gatavoti Hereford liellopa vaigi


Argentīnas ribeye steiks
ar kartupeļu kraukšķiem, pētersīļu eļļu, cafe de Paris sviestu un pipargraudu-viskija mērci
€35



Veģetārie ēdieni



Mezzalune pasta
ar kazas sieru, karamelizētu ķirbju krēmu, ķirbju sēklām un lazdu riekstiem un karamelizētu sīpolu-dedzināta sviesta-tumšā ruma mērce
€15


Karamelizētu ziedkāpostu risotto
ar grauzdētiem lazdu riekstiem un gorgonzolu, citronu segmentiem un valriekstu eļļu
€15
Karamelizētu ziedkāpostu risotto



Deserti



Citronu posset
ar bezē, pistācijām, sublimētām ogām
€7.50
Citronu posset


Silts šokolādes braunijs
ar šokolādes-zemesriekstu saldējumu, sālītiem zemesriekstiem, tonka karameli un šokolādes kraukšķi
€8
Silts šokolādes braunijs


Mandeļu tarte
ar plaucētu bumbieri, vaniļas sīrupu, svaigsiera krēmu un mandeļu kraukšķi
€8

Address

Matrožu str. 15, Ķīpsala

Riga, Latvia

Opening hours

Get in touch

Mon-Wed 11:30 - 21:00

Thu 11:30-22:00

Fri-Sat 11:30-23:00

Sun 11:00 - 15:00

Restaurant OSTA | Restaurant Catering Events

  • Facebook
  • Instagram
  • TripAdvisor
bottom of page